U wil verkopen? U wil verhuren?

Heeft u zelf een pand te koop of te huur? Vul dan hier uw wensen in zodat we u vrijblijvend kunnen contacteren. Wij kijken vervolgens samen naar wat voor u de juiste prijs is voor uw eigendom om die te verkopen binnen de door u vooropgestelde termijn en voorwaarden.

Heeft u anderzijds vastgoedplannen? Vragen omtrent marktprijzen, bouwmogelijkheden, renovatie, enz.? Wij helpen u graag verder.

Wij hopen alvast u binnenkort te mogen ontmoeten!

Contacteer ons

Waarom verkopen of verhuren met VERCOBO?

Gespecialiseerd team

Iedereen van ons heeft een gespecialiseerde vastgoedopleiding genoten. We staan erop up-to-date te blijven en zorgen dat we ons tijdig bijscholen wat de steeds wijzigende wetgeving, aangepaste procedures, nieuwe tendensen, enz. betreft. Onze passie voor het vak, onze ervaring en bijgeschoolde kennis garanderen dan ook een geslaagde vastgoedtransactie.

Marktconforme waardebepaling

Als vastgoedmakelaar verkopen wij dagelijks eigendommen. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt. Een marktconforme prijsbepaling is dan ook zeer belangrijk om een correcte en vlotte verkoop te realiseren. Wij geven u dan ook graag de nodige uitleg en advies.

Dossiersamenstelling

Wij zorgen steeds voor een volledig dossier. Wij zorgen voor alle stedenbouwkundige opzoekingen, bodemattest, kadastrale inlichtingen, informeren over verplichtingen naar bodemsanering, stookolietanks, elektriciteitskeuring, EPC-attest, plannen- en vergunningregister,…

Aantrekkelijke en correcte voorstelling

Elke eigendom wordt op een aantrekkelijke, doch realistische manier in beeld gebracht. Wij wensen duidelijke en correcte informatie te verstrekken over de eigendom met grote foto’s of 3D-simulaties, liggingsplan en detailinformatie. Daarbij trachten wij de belangrijkste kenmerken en troeven in de kijker te zetten.

Sterke publiciteit

We wensen alle toevertrouwde eigendommen krachtig en efficiënt in de kijker te zetten. Hiervoor doen we afhankelijk van het type pand zowel beroep op regionale als nationale kranten en tijdschriften. Alsook de steeds vernieuwende digitale media en wordt volop benut. Onze eigen website biedt een handig overzicht van ons aanbod. Daarnaast vind je ditzelfde aanbod terug op de grootste immo-websites. De beste publiciteit om de verkoop van uw eigendom lokaal bekend te maken gebeurt via de opvallende bebording. Onze publiciteitsborden zijn opgemaakt in de herkenbare en stijlvolle huisstijl van VERCOBO, zijn goed leesbaar en vallen goed op in het straatbeeld.

Altijd bereikbaar

Wij zijn steeds bereikbaar via e-mail, telefoon of gsm. Ons kantoor is eveneens makkelijk te bereiken en biedt de nodige ruimte om uw belegging of transactie in alle discretie te bespreken. Daarnaast is het kantoor gelegen op een commerciële ligging waardoor onze etalage veel bekeken wordt.

Database kandidaat-kopers

Van zodra u ons de verkoop van uw eigendom toewijst ontvangen alle, bij ons reeds gekende potentiële kopers/huurders die op zoek zijn naar een geschikte pand een e-mail met de voorstelling van uw eigendom. Daarnaast krijgt u steeds een update van de geïnteresseerden en aanvragen die wij binnenkrijgen.