Residentie Erik

Eikstraat 1, 9300 Aalst

Neem contact op

3 appartementen

2 dakappartementen

0 woningen

220000

Beschrijving

Residentie “Erik” telt slechts 6 appartementen en is daarmee een van de gezelligste nieuwbouwprojecten van Aalst. Het gebouw ligt nagenoeg perfect in het centrum van de vierhoek Grote Markt, Patersbos, rotonde De Haring en grote parkvijver. Tal van horecazaken op wandelafstand, winkelstraten op 700m: je mist niets van het bruisende stadsleven, maar dan zonder de bijhorende drukte.

Ook voor jonge gezinnen is dit een droomlocatie. Je vindt verschillende basisscholen in de onmiddellijke omgeving, en op amper 500m ligt een oase van speel- en recreatiemogelijkheden in het Osbroekpark. Nog zo’n troef zijn de vlotte verbindingen: 250m van een bushalte; 1,2km van het station; 1,5km van de oprit naar de E40.

Alle wooneenheden tellen twee slaapkamers, hebben een middelgrote oppervlakte van ca. 90m² en beschikken over een terras. Ieder appartement wordt volledig afgewerkt met duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen. De doordachte interieurindeling staat borg voor optimaal comfort en woonplezier.

Wie beschikt over een wagen, kan zich verzekeren van een eigen parkeerplaats door de aankoop van een garage of staanplaats.

Hieronder kan je een overzicht vinden van de appartementen en hun grondplan.

Locatie

Beschikbare woonruimtes

Verkocht

Appartement 1.1

Verkocht

Appartement 2.1

Verkocht

Appartement 2.2

Verkocht

Appartement 3.1

Residentie Erik: Appartement 3.1

Verkocht

Appartement 3.2

Residentie Erik: Appartement 3.2

Inplanting

Residentie Erik: Inplanting

Contacteer ons voor vragen over een project