Gentsesteenweg 47, 9300 Aalst

Beschrijving

Residentie "De zeepziederij" is een exclusief nieuwbouwproject in Aalst langsheen de Gentsesteenweg voor de commerciële ruimte en 8 appartementen en waarbij de woningen achteraan in een rustige privé straat komen .

Het gebouw is ontworpen in een frisse en moderne residentiële architectuur met gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen.

In totaal worden er 8 appartementen ondergebracht in deze meergezinswoning.
Op het gelijkvloers bevindt zich de commerciële ruimte.
Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich 3 appartementen.
Op de derde verdieping bevinden zich 2 dakappartementen.
De parkeervoorziening voor al deze appartementen wordt onder het gebouw ingericht, evenals individuele kelderbergingen.
Ook een ruime fietsenberging en vuilnisberging, alsook de tellerlokalen en een gemeenschappelijk schoonmaaklokaal zullen in de kelder terug te vinden zijn.

Drie gemeenschappelijke trappenhuizen met zowel trap als (rolstoeltoegankelijke) lift zorgt voor de interne circulatie tussen alle verdiepingen van kelder tot de 3de verdieping.

Aangezien het project niet alleen een waardevolle uitstraling zal meekrijgen, doch ook een technisch waardevol concept wil bieden, werd niets aan het toeval overgelaten op gebied van gebruik van kwalitatieve materialen, constructie-principes en E.P.B.-voorschriften (isolatie & ventilatie van lokalen) dewelke van kracht waren op het moment van het indienen van de bouwaanvraag.

Ook het aspect veiligheid wordt niet vergeten. Daarom worden de individuele inkomdeuren van de appartementen uitgevoerd met beveiligende meerpuntsluitingen. Alsook de toegang tot de residentie is via een geautomatiseerde buitenpoort met videofoon.

Wijzelf, alsook onze architect en alle aannemers staan ter uwer beschikking en zijn er om u te begeleiden en te adviseren naar een gepersonaliseerde afwerking en/of uitrusting.