Residentie De zeepziederij

Gentsesteenweg 47, 9300 Aalst

Residentie "De zeepziederij" is een exclusief nieuwbouwproject in Aalst langsheen de Gentsesteenweg voor de commerciële ruimte en 8 appartementen en waarbij de woningen achteraan in een rustige privé straat komen .

Meer info

Residentie Erik

Eikstraat 1, 9300 Aalst

Ieder appartement wordt volledig afgewerkt met duurzame, kwaliteitsvolle en gebruiksvriendelijke materialen. De doordachte planopbouw en binnen indeling, alsook de weloverwogen keuze van de materialen, staan borg om u een optimaal comfort en woongenot te verzekeren.

Meer info

Residentie ‘T Groene Hof

Kortenhoekstraat 84, 9308 Hofstade (Aalst)

Residentie "'t Groene Hof" is een exclusief nieuwbouwproject in Hofstade bij Aalst langsheen een relatief rustige straat met weinig verkeer. Het gebouw is ontworpen in een frisse en moderne residentiële architectuur met gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen.

Meer info

Residentie De Fonteyne

Hoek Welleplein – Regentiestraat, 9473 Welle (Denderleeuw)

Residentie "De Fonteyne" is een exclusief nieuwbouwproject op het dorpsplein van Welle, deelgemeente van Denderleeuw. In een omtrek van slechts enkele honderden meters vinden we naast het dorpsplein (met publieke parkeerfunctie) ook de kerk, enkele cafés, kruidenier, kinderdagverblijf, scholen, beenhouwer, bank, apotheker, stopplaats voor bussen, kapper, kinesist, e.a. Alles vind je er op wandelafstand.

Meer info

Residentie Leon

Geraardsbergestraat - 9300 Aalst

Residentie "Leon" is een exclusief nieuwbouwproject langsheen de ring rond Aalst, maar toch op wandelafstand van het centrum. Het gebouw is ontworpen in een frisse en tijdloze residentiële architectuur met gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen.

Meer info