Over ons

Roland en zijn dochter Melissa vormen samen de basis van VERCOBO. Roland is al meer dan 40 jaar een gevestigde waarde in de bouwsector. De specialiteit is nieuwbouw, maar breiden hun servicepakket uit om hun klanten nog beter bij te staan in het netwerk van vastgoed.

Vader dochter bedrijf, waarin Melissa het voortouw neemt, draagt kwaliteit van de projecten en klantentevredenheid hoog in het vaandel. Voor de klant de perfecte woning zoeken, betekent voor VERCOBO actief zijn op verschillende vlakken. VERCOBO wil een waaier aan mogelijkheden aanbieden om een zo volledig mogelijk pakket te bekomen.

U bent steeds welkom voor advies over immobiliën, werfaanneming, werfopvolging en -coördinatie, alsook voor projectontwikkeling en verkavelingen.

Kwaliteitsgarantie

VERCOBO werkt enkel met professionele partners samen, bedrijven die ze al jaar en dag kennen en een vertrouwensrelatie mee hebben opgebouwd. Ze willen kwaliteit leveren en kiezen hun partners zorgvuldig en dat, dat zie je!

 

Van tuinvormgeving tot interieurinrichting, alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt. Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd dus.

 

VERCOBO hecht veel belang aan het contact tussen u en ons, we luisteren naar uw noden en wensen en gaan voor u op zoek naar de perfecte invulling ervan. Details zien we niet over het hoofd, zij zorgen voor net dat tikje meer dat er voor zorgt dat u zich echt goed voelt op het plekje dat uw thuishaven wordt.

Huiselijke sfeer

Melissa drukt zeker haar stempel op het bedrijf en dit door hier en daar een vrouwelijke touch toe te voegen. De warme, huiselijke sfeer die ze willen uitstralen naar haar/de klanten toe, is merkelijk zichtbaar in het interieur van VERCOBO kantoor.

 

Veel licht, grote ruimtes en dit alles aankleed door het warm en huiselijk interieur. Klanten die langskomen, voelen zich al snel thuis!

Contacteer ons voor vragen over een project